Eladó és kiadó ingatlanok ügyintézése, menedzselése, adózása Budapesten - Ingatlan Management

Ingatlan Management


Naprakész pénzügyek

Adózás

A bérlőink minden hónap 10-ig fizetik meg a díjbekérő szerinti lakbért és a fogyasztás után a rezsi díjakat. A havi lakbér alapján - a tulajdonos nevében - a NAV-nak átutaljuk a szükséges adóelőleget minden hónap 12-ig. A befizetett adóelőlegről M30-as adóigazolást állítunk ki. A NAV adóbevallás tervezete nem számol az adókedvezményekkel. Bérbeadott ingatlana után minden esetben egyedileg és személyreszabottan el tudjuk készíteni adóbevallását, érvényesítve az aktuális adókedvezményeket.


Adóellenőrzés & jogkövetési vizsgálat


A NAV előtt személyesen képviseljük. Garantáljuk ügyfeleinknek az ingatlan-bérbeadás és eladás után az aktuális jogszabályoknak megfelelő adóügyi elszámolását.

BPartner Zrt. - Ingatlan Management - Adózás ingatlan-bérbeadás után - Albérlet adózása - Ingatlan eladása utáni adózás
BPartner Zrt. - Ingatlan Management - Közműszolgáltatások

Közműszolgáltatások

Névátírás - Éves óraleolvás - Méróóra-csere


A számlák maradnak a tulajodnos nevén, mi meghatalmazással járunk el a nevében.


Nincs átalány, helyette mérőóraállások szerinti pontos elszámolás


Hónap végén a bérlők emailben küldik az aktuális órállásokat. Ezeket havonta diktáljuk a szolgáltatók felé. Az órállások szerinti fogyasztást a bérlők előre fizetik meg a lakbérrel együtt. A szolgáltatói számlák alapján utólag tételes számlamagyarázattal számoljuk ki az esetleges különbségeket óraállástól óraállásig. A beköltözéstől a kiköltözésig a bérlő csak a saját fogyasztását fizeti. Kiköltözéskor az aznapi mérőóraállásokig számolunk el a bérlővel.


Számlazárás, (nullás) tarozásigazolás


A precíz és pontos elszámolás könnyen ellenőrizhető és átlátható.


Lakásszerviz

Társasház & Biztosítás


Káresemény jelentése közös képviselet és biztosító felé, együttműködés a kárszakértővel, helyreállítás felügyelete.


Értékmegtartó és növelő munkák


A rendeltetésszerű használat mellett az ingatlan műszaki és esztétikai állapotának megőrzése is rendszeres feladatot jelent. Megszervezünk és irányítunk minden olyan egyszerű és bonyolult folyamatot, ami ehhez szükséges.


§ Jelzálogjog és végrehajtási jog törlése


Tehermentesítés eseti speciális meghatalmazással ügyszám szerint. Papírmunka és személyes ügyintézés a bankkal, a végrehajtóval és a földhivatallal, tartósan külföldön élők számára is.

BPartner Zrt. - Ingatlan Management - Lakásszerviz
Eladó ingatlan - Kiadó ingatlan - Magánhirdetések - Ingatlan - Budapest - Ingatlanmarketing

Ingatlanmarketing

Az ingatlanhirdetés nem reklám. Segítünk, ha eladó vagy kiadó ingatlana van Budapesten.


Ön hirdet


Együtt közösen megtervezzük az ingatlan sikeres értékesítését. Szakmai támogatásunk és iránymutatásunk mellett felkészültebben és magabiztosan tárgyalhat vevőkkel és bérlőkkel.


Ön irányít


Mindvégig háttéremberek maradunk, a sikerért dolgozunk. A magánhirdetést megvédjük a bosszantó hideghívásoktól. Nem kell másra bíznia a munkát, elég hacsak megbízik bennünk.