A BPartner Zrt. 2005 alapított családi vállalkozás

BPartner Ingatlankezelő


Családi - Otthon - Vállalkozás

Természetesen tévedhetünk.
Hibázhatunk is.

Előfordulhatnak váratlan helyzetek.
Nem várt konfliktussal szembesülhetünk.

De felelősséget vállalunk a munkánkért.
Attól vagyunk lakáskezelők, hogy jogi és pénzügyi garanciákat adunk.


Hosszútávú kapcsolat

 • Közös érdek
  Közösek az érdekeink. A hosszútávú együttműködést nem írhatják felül rövidtávú pénzügyi előnyök. A belénk vetett bizalmat nem kockáztatjuk.
 • Komplex
  Komplex arany középút, ahol a tulajdonosok és a bérlők üzleti partnereink.
 • Bizalom
  A bizalmat semmilyen szerződés nem tudja helyettesíteni.
 • Kockázatkezelő
  A nem megbízható és kockázatos bérlők szűrése a lakáskezelés alapja.
 • Tudásközpont
  A BPartner Zrt. egy koncentrált tudásközpont, ahol szűk létszámú, de képzett munkaerő magas színvonalú szolgáltatást tud nyújtani Önnek.

Már több mint 15 éve Budapesten

Megfontoltak vagyunk.
Eredményorientáltan gondolkodunk.
Biztonságossá & költséghatékonnyá tudjuk tenni budapesti lakása hasznosítását és üzemeltetését.
A legelső és máig változatlan alapérték, hogy otthonként gondolkodunk minden nálunk kezelt lakásról.

Kiss Judit & Ruzsik Dezső

A Történetünk

BPartner - Az első lépések
Az első lépések

2005
2010

2005

2005-ben még a Budapesti Corvinus Egyetemre (Kiss Judit) és az International Business Schoolba (Ruzsik Dezső) jártunk, írtuk a diplomamunkánkat. Már két éve együtt éltünk és dolgoztunk a budapesti lakáspiacon. Lakások kiadásával és lakásbefektetések kezelésével foglalkoztunk. Első szerelemgyerekünk, a BPartner, 2005 őszén született. A családi vállalkozásunk a csak angol nyelvű bpartner.hu oldallal indult.

2006

Új építésű lakások küföldi tulajdonosaival dolgoztunk együtt. Építkezésekre jártunk, lakásbejárásokra, műszaki ellenőrzést végeztünk még a birtokbaadás előtt. Minden lakást egyedileg berendeztünk, konyhabútorokat és beépített szekrényeket terveztünk. Mire lediplomáztunk már egy tucatnyi lakásba vártuk a szállítókat, szerelőket, az asztalosokat és rutinosan vettük birtokba a lakásokat a beruházótól. Külföldi tulajdonú használt lakásokat adtunk ki és inéztünk a bérlők, illetve a lakások ügyeit. 2006 nyarán beköltöztünk első irodánkba az V. Ker. Kossuth tér 13-15.-ben. Weboldalulnk átköltözött a bpartner.com-ra, ami továbbra is csak angol nyelven volt elérhető.

2008

Eddigre már beutaztuk Írországot és Angilát, hogy ügyfeleinkkel személyesen is találkozzunk. Előre gondolkodtunk. Minőségbiztosítási okokból 2007-ben előkészített üzleti modellünket 2008. január 1.-én vezettük be. A folyamatos digitalizáció az ügyfélkezelés és kapcsolattartás, az üzleti folyamataink alapját jelenti azóta is. 2008 őszén BPartner Zrt.-vé alakult közös vállalkozásunk.

BPartner Zrt. - Megoldáskeresés
Megoldáskeresés

2010
2015

2010

Irodánk a Gellérthegyre, az I. ker. Orom utca 2.-be költözött. A jóval zártabb és merevebb budai lakáspiacon népszerűsíteni terveztük a lakáskezelést. Elindult az Ingatlanműhely blogunk a blog.hu-n, hogy felhívjuk magunkra és persze a lakáskezelésre is a figyelmet. Még mindig külföldi tulajdonú lakásokat kezeltünk, de 2009 után már egyre rizikósabbnak éreztük az "egylábon állást". Magyar nyelvű weboldalunk viszont nem volt.

2012

A külföldi ügyfeleink egymás után adták el budapesti lakásbefektetéseiket. A belföldi érdeklődés ezzel egyidőben látványosan megnőtt. ingatlankezeles.com lett a magyar oldalunk. Új üzleti stratégiánk a lakások eladását az ügyfélszerzés és a szolgáltatásaink népszerűsítésének eszközévé tette. Az eladott lakás néha csak tulajdonost cserélt és továbbra is mi kezelhettük. Ezzel minimalizálni tudtuk az eladás miatti lakásveszteséget. Lakáskezelőként az eladásban kvázi a lakás tulajdonosa volt a szerepünk, mert több éves kezelés után szinte sajátunként tudtuk értékesíteni. Előnyös helyzetet teremtve, növeltük az ügyfelelégedettséget és megalapoztuk a vevői bizalmat is.

2014

II. ker. Pasaréti út 117/B-be költöztünk. A családi vállalkozás képét mindig a lakóingatlanokhoz való erős kötődésünkkel fejeztük ki. Nem dolgoztunk irodaházban és nem is tervezzük. Otthonokról otthonos környezetben szeretünk gondoskodni. A legelső és máig változatlan alapértékünk, hogy otthonként gondolkodunk minden nálunk kezelt lakásról.

Abitare il tempo
Otthon vagyunk

2015
2020

2015

Az Ingatlanműhely sokkal több lett, mint egy blog. Lakáspiaci kutatásaival és elemzéseivel a családi vállalkozásunk hitelességét növelte, de jóval túlmutatott a BPartner Zrt. keretein. A szakmai műhely a vállalkozásunk univerzális arca lett, egy indirekt pr, marketing és kommunikációs csatorna. Mégis egyedi stílusa és önálló indentitása nem torzult. Nagy hatást gyakorolt a lakáspiaci szereplőkre. Egyszerre tudott újszerű és hiteles lenni egy nagyon gyorsan változó ingatlanpiaci környezetben. A vállalkozásunknak külön Facebook oldala nincs. Az Ingatlanműhely viszont 2015 decembere óta a Facebookon is aktív.

2016

2016 januárjában az Ingatlanműhely a reblog.hu-ra költözött, ahol nagyobb publicitást kapott. Látogatottságával együtt olvasottsága és ismertsége is megnőtt. Járulékos előnye lett, hogy lehetőséget teremtett más médiumokban való céges megjelenésekre. Az Ingatlanműhely, mint önálló projekt, egy vállalkozás lett a vallálkozásban. A szakmai műhelyünk integrált döntéstámogató rendszernként kezdett el működni, aminek köszönhetően adatvezéreltek lettek szolgáltatásaink. Kockázatkezelésben szintet léptünk, működésünk stabilabb és kiszámíthatóbb lett. Miatta sokszínűbb és érdekesebb lett a családi vállalkozásunk.

2019

2005-ben még külföldiek budapesti lakásaira alapoztuk a jövőnket, 2019-re már a külföldön élő magyarok budapesti lakásainak mindennapi ügyeit intéztük. Első külföldi ügyfelünk lakását is eladtuk. Maradtak még külföldi tulajdonú lakásaink. A családi vállalkozásunk másfél évtized alatt belföldön és külföldön élő magyarok budapesti lakáskezelője lett. Sporttal ünnepeltük meg: szeptemberben különleges körülmények között, Pauillac-ban (Franciaország) a Marathon du Médoc-on először futottuk le a maratont.

BPartner Zrt. - Tudunk fejlődni
Tudunk fejlődni

2020
2025

2020

Mindig törökedtünk a készpénzmentes fizetésre. Az azonnali átutalás bevezetésével a be/kiköltöző bérlők pénzügyeit is már készpénzmentesen kezeljük. Ezzel teljesen készpénzmentesek lettünk, a pénzügyeink pedig még átláthatóbbak. A bérlőktől készpénzben nem veszünk át óvadékot (pénzügyi biztosítékot) és lakbért sem, amikor beköltöznek egyik lakásunkba. Készpénzben fizető vagy bankszámlát nem használó bérlőknek már nem adunk ki lakást Budapesten. Kiköltözéskor minden bérlőnkkel a lakásban - egyszerűen és gyorsan - elszámolunk, mobiltelefon segítségével pedig azonnal átutaljuk.

Vissza